Power Solution ofera servicii complete de mentenanta calculatoare pentru companii. Prin contractele de externalizare IT ce cuprind si serviciile de mentenanta a calculatoarelor echipa noastra isi asuma fata de client monitorizarea sistemului de operare, a serviciilor si proceselor de pe calculator in toata perioada in care acesta este deschis. Garantam interventia in cel mult 10 minute prin TeamViewer daca exista anomalii tehnice. Monitorizand de la distanta permanent componentele vitale ale calculatorului putem afla in timp real daca exista riscul producerii unei defectiuni majore si putem preveni. Noi consideram ca este mai important sa prevenim probleme decat sa intervenim pentru a le rezolva, de aceea echipa noastra asigura o vizita lunara pentru mentenanta preventiva a calculatoarelor in fiecare punct de lucru.

AVANTAJELE INCHEIERII UNUI CONTRACT DE MENTENANTA IT

  • Ne ocupam de intretinerea intregii dvs. infrastructuri it cu costuri mai mici decat salariul unui singur angajat al departamentului it;
  • Timp de rezolvare garantat;
  • Colaborati cu o echipa pregatita, aflata oricand la dispozitia dvs.;
  • Sunteti asigurat contractual,
  • Optimizarea calculatoarelor permanent pentru o functionare excelenta
  • Monitorizarea calculatoarelor 24/24 pentru prevenirea problemelor tehnice

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre modalitatea in care va putem acorda Mentenanta IT in afacerea dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau accesand pagina de contact.