Web Design

Power Solution este o firma din Timisoara, specializata in servicii de webdesign. Calitatea, atentia pentru detalii si profesionalismul ne recomanda in industria de web design. Avem o experienta vasta in designul si dezvoltarea de website-uri si acoperim o gama larga, atat pentru afacerile mici, aflate la inceput de drum, cat si pentru marile corporatii, axate pe proiecte diverse si interactive.

BRANDING

Branding si Identitate Vizuala consta in crearea si dezvoltarea imaginii unui brand nou pe piata sau in redefinirea unui brand deaja cunoscut. Imaginea unei companii este un factor determinant pentru fiecare idee de afacere, start-up sau produs nou lansat pe piata. Dezvoltarea unei strategii de comunicare coerenta a brandului pe canalele de promovare implica o atentie deosebita in definirea imaginii companiei pana la cele mai mici detalii.

GRAPHIC DESIGN

Designul grafic are un rol major in succesul comunicarii cu publicul tinta definind compania pe piata si diferentiind-o de competitori. Design-ul grafic presupune personalitate, creeaza subiectivitate, dand nastere emotiilor, gandurilor si dorintelor celor care intra in contact cu elementele de identitate vizuala.

SEO

Power Solution nu are ca scop doar acela de a optimiza site-urile pentru moatoare de cautare, dar si acela de a oferi un ajutor, o indrumare celor care doresc sa afle despre SEO si importanta acestuia in mediul online.

ADMINISTRARE SITE

Clientii nostril la administrare site web beneficieaza de suport online si telefonic.  Stim ca timpul dumneavoastra este foarte pretios, de aceea pentru ca dumneavoastra sa puteti sa va concentrati pe afacere, noi ne dedicam timpului imbunatatirii serviciilor de mentenanta site.

CONSULTANTA IT

În spatele deciziilor înţelepte stau sfaturile bune. Nu este intotdeauna uşor să luaţi decizii corecte în IT dacă nu aveţi cunoştinţele necesare și mai multe lecții învățate din proiecte multiple. Consultanța IT poate uneori implica activități ingrate, pline de ocolișuri neașteptate, de schimbări și constrângeri brusce ale proiectului. Dar poate fi, de asemenea, extrem de plină de satisfacții, îmbunătățind soarta clienților consiliați.